Comptel on saanut merkittävän tilauksen intialaiselta asiakkaalta

Comptel Oyj, lehdistötiedote 3.4.2017 klo 16

Comptel on saanut merkittävän tilauksen intialaiselta asiakkaalta. Kauppa sisältää FlowOne Fulfillment -lisenssejä ja niihin liittyviä palveluja. Tilauksen arvo on noin 2,3 miljoonaa euroa.

”Tämä hankinta auttaa asiakastamme toimimaan tehokkaasti ja tarjoamaan loppukäyttäjille joustavampia palveluja. Sen avulla uusien palvelujen lanseeraaminen tapahtuu ylivoimaisen nopeasti, mikä tarjoaa erittäin skaalautuvan ratkaisun B2B-, B2C- ja tukkukauppaan”, totesi Comptelin toimitusjohtaja Juhani Hintikka.

 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Juhani Hintikka, puh. (09) 700 1131

Comptel Oyj
Elämä koostuu digitaalisista hetkistä. Comptel muuttaa tavan, jolla pilvipalvelusukupolven tarpeisiin voidaan vastata ja kääntää digitaaliset hetket liiketoiminnaksi.
Comptel yhdistää digitaalisen kysynnän ja tarjonnan ja lisäämme älykkyyttä, jotta asiakkaidemme kasvava digitalisoituva liiketoiminta olisi yksinkertaisempaa ja sujuvampaa. Ratkaisumme mahdollistavat sisältö- ja datapalvelujen luomisen nopeammin ja helpommin, palvelujen ja tilausten hallinnoinnin ja toimittamisen sujuvammin sekä nopean ja älykkään datan jalostamisen päätöksenteon ja toimenpiteiden automatisoinnin tueksi.
Comptel mahdollistaa digitaalisten viestintäpalveluiden tarjoamisen yli kahdelle miljardille ihmiselle. Joka päivä Comptelin ohjelmistot huolehtivat yli 20 prosentista maailman mobiilikäyttötiedosta. Lähes 300 operaattoria 90 maassa luottaa meidän tekevän kuluttajien digitaalisista hetkistä täydellisiä, ja muuttavan ne liiketoiminnaksi.
Lisätietoja www.comptel.com.